top of page

Utlysning - söker patienter med atopiskt eksem för intervju
Vi på TIRmed samarbetar tillsammans med Atopikerna för en patientundersökning. TIRmed Pharma håller just nu på att utveckla en ny kräm mot atopiskt eksem. I samband med utvecklingen vill TIRmed bättre förstå hur atopikers vardagen (och liv i allmänhet) för personer med atopiskt eksem påverkas av sjukdomen. Detta för att vi ska kunna utveckla en medicin som verkligen adresserar de problem som personer med atopiskt eksem lever med idag. Vi har samverkat med patientorganisationen Atopikerna i framtagandet av intervjufrågor för att få till så relevanta och träffsäkra frågor som möjligt. Likaså kommer Atopikerna hjälpa oss att sprida förfrågan om intervjudeltagande i sina kanaler. Atopikerna är i övrigt inte med i produktutvecklingen av denna nya medicin.


Intervjuerna kommer ta plats mellan juni och augusti och ta upp till 60 minuter över Zoom. Det är tillåtet att vara anonym, och alla svar under intervjun anonymiseras. Detta är chansen att vara med och påverka utvecklingen av ett nytt framtida läkemedel mot atopiskt eksem helt fritt från steroider!


Kontakta Leo Holmgren på TIRmed Pharma på leo.holmgren@tirmedpharma.com för att boka en intervju. Vi ser fram emot att höra från dig!

bottom of page